קניתם טאבון ביתי? אוהבים פיצות? הסדנה הזו הזה הוא בשבילכם!
בואו ללמוד איך מכינים פיצה נאפוליטנית מושלמת 🙂
בסדנה נסדנה נלמד על:
מרכיבי הבצק: קמח, מלח, מים ושמרים. מה התפקיד שלהם בתהליך? מה המשמעות של כל אחד מהם?
תהליך הכנת הבצק: ערבוב, לישה, קיפולים, התפחה וחלוקה לכדורים. הכל בצורה הכי ברורה ופשוטה שיש.
בצקים מקדימים: ביגה ופוליש – מה מטרתם של בצקים מקדימים? למה הם תורמים?
שאר מרכיבי הפיצה: רוטב עגבניות, גבינה, שמן זית וטופינג.
מתכונים, הכנת הפיצה הנפוליטנית, עבודה עם הטאבון הביתי ועוד המון!
רוצים להיות הראשונים שמקבלים גישה לסדנה? הרשמו כאן:
קניתם טאבון ביתי? אוהבים פיצות? הסדנה הזו הזה הוא בשבילכם!
בואו ללמוד איך מכינים פיצה נאפוליטנית מושלמת :)
רוצים לדעת מה נלמד בסדנה?