רכשתם טאבון? אוהבים פיצות? לקורס פיצה נאפוליטנית דיגיטלי >> לחצו כאן

סדנת פיצה נאפוליטנית דיגיטלית

בקרוב: סדנת פיצה הנאפוליטנית דיגיטלית

קניתם טאבון ביתי? אוהבים פיצות? הסדנה הזו הזה הוא בשבילכם! 
בואו ללמוד איך מכינים פיצה נאפוליטנית מושלמת 🙂

בסדנה נסדנה נלמד על: 

מרכיבי הבצק: קמח, מלח, מים ושמרים. מה התפקיד שלהם בתהליך? מה המשמעות של כל אחד מהם? 

תהליך הכנת הבצק: ערבוב, לישה, קיפולים, התפחה וחלוקה לכדורים. הכל בצורה הכי ברורה ופשוטה שיש. 

בצקים מקדימים: ביגה ופוליש – מה מטרתם של בצקים מקדימים? למה הם תורמים? 

שאר מרכיבי הפיצה: רוטב עגבניות, גבינה, שמן זית וטופינג. 

מתכונים, הכנת הפיצה הנפוליטנית, עבודה עם הטאבון הביתי ועוד המון! 

רוצים להיות הראשונים שמקבלים גישה לסדנה? הרשמו כאן:

סדנאות בטאבון הביתי

בקרוב: סדנת פיצה נאפוליטנית דיגיטלית

קניתם טאבון ביתי? אוהבים פיצות? הסדנה הזו הזה הוא בשבילכם! 
בואו ללמוד איך מכינים פיצה נאפוליטנית מושלמת :)

רוצים לדעת מה נלמד בסדנה? 

סדנאות בטאבון הביתי